Why #YOUNGSTER?

Baseret på et studie af 500+ studerende, 45+ dybdeinterviews og case-studier af Deloitte, Les Deux og SOUNDBOKS, giver “#YOUNGSTER” dig fortællingen om unge, fortalt af unge.

youngster-book-talent
Arbejdsmarkedet står over for et generationsskifte. Hvor end man kritiserer eller lovpriser vores generation, er vi kommet for at blive – og det ved vi at du også ved.
Derfor har du sikkert også, i søgen på at finde ud af hvem vi er, lade dig informere og inspirere af især internationale studier, gennemført af anerkendte og respekterede forskere eller konsulenthuse.

Vi oplever ofte, at disse studier er gode forsøg, men ikke rammer hovedet på sømmet. De er først og fremmest fortaget af folk der har læst og studeret sig til, hvordan det er at være ung med de unge – hvad ved de egentlig om det? Men vigtigere, så er studierne ikke dybdegående nok.

Den primære årsag er, at de er biased af negative holdninger, eller fordi, de ikke stiller det vigtige, nysgerrige spørgsmål: “Hvorfor?”. Det har vi gjort. Det er blevet til 5 dogmer. Og de er sgu blevet gode. Hvis vi selv skal sige det.

KØB BOGEN gratis uddrag af bogen

Dogmerne

Ideen bag dogmerne er at lade historien træde frem i modsætning til mediet. Som da Lars Von Trier og Thomas Vinterberg redefinerede filmindustrien med deres manifest Dogme 95.

 

Vi har redefineret, hvad talenter i virkeligheden vil have på en arbejdsplads. Du kan bruge vores dogmer som rettesnor, inspiration eller optænding på en kold vinteraften i sommerhuset. Du bestemmer.

1. EarlyAdoption


2. PrideCulture


3. SharableSociable


4. BuddyLeadership


5. TrustedAutonomy


Sidder du og tænker ”fedest, det vil jeg høre mere om” eller ”ja, det er alt sammen meget fint, men hvordan får vi lige det til at passe ind i vores nuværende struktur”?

Tøv ikke – ta’ kontakt til os, så vi sammen kan finde ud af hvordan I bedst muligt bliver inspireret til at omfavne de forandringer, som I uden tvivl vil komme til at stå overfor


KONTAKT