Bog

#Youngster

“- 5 dogmer til at tiltrække og fastholde Millennials”

Why #Youngster

Baseret på et studie af 500+ studerende, 45+ dybdeinterviews og case-studier af Deloitte, Les Deux og SOUNDBOKS, giver “#Youngster” dig fortællingen om unge, fortalt af unge.

 

Arbejdsmarkedet står over for et generationsskifte. Hvor end man kritiserer eller lovpriser vores generation, er vi kommet for at blive – og det ved vi at du også ved. Derfor har du sikkert også, i søgen på at finde ud af hvem vi er, lade dig informere og inspirere af især internationale studier, gennemført af anerkendte og respekterede forskere eller konsulenthuse.

Vi oplever ofte, at disse studier er gode forsøg, men ikke rammer hovedet på sømmet. De er først og fremmest fortaget af folk der har læst og studeret sig til, hvordan det er at være ung med de unge – hvad ved de egentlig om det? Men vigtigere, så er studierne ikke dybdegående nok. Den primære årsag er, at de er biased af negative holdninger, eller fordi, de ikke stiller det vigtige, nysgerrige spørgsmål: “Hvorfor?”. Det har vi gjort. Det er blevet til 5 dogmer. Og de er sgu blevet gode. Hvis vi selv skal sige det.

Youngster-1

Dogmerne

Ideen bag dogmerne er at lade historien træde frem i modsætning til mediet. Som da Lars Von Trier og Thomas Vinterberg redefinerede filmindustrien med deres manifest Dogme 95. Vi har redefineret, hvad talenter i virkeligheden vil have på en arbejdsplads. Du kan bruge vores dogmer som rettesnor, inspiration eller optænding på en kold vinteraften i sommerhuset. Du bestemmer. De 5 dogmer er:

 

1. EarlyAdoption

2. PrideCulture

3. SharableSociable

4. BuddyLeadership

5. TrustedAutonomy

 

Sidder du og tænker ”fedest, det vil jeg høre mere om” eller ”ja, det er alt sammen meget fint, men hvordan får vi lige det til at passe ind i vores nuværende struktur”? Tøv ikke – ta’ kontakt til os, så vi sammen kan finde ud af hvordan I bedst muligt bliver inspireret til at omfavne de forandringer, som I uden tvivl vil komme til at stå overfor.

Få din egen udgave af bogen ved at hive fat i os:

Hvis du liiige skal have en smagsprøve først, så kan du få de første 100 sider gratis ved at skrive dig op til vores inspirationsmails (bare rolig, du bliver ikke spammet med ligegyldigt gøgl).

Youngster-2
* felt påkrævet

På grund af GDPR så skal du sige ja-tak til at vi gerne må sende dig mails. Bare rolig, du bliver ikke spammet. Det lover vi! Sæt et hak i boksen nedenunder.

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!